GARDEROBNI ORMARI: RJEŠENJE ZA SVAKI PROSTOR

Bilo da opremate sportske dvorane, medicinske ustanove, škole, fabrike i slično, prostor za presvlačenje radnika potrebno je opremiti odgovarajućim garderobernim ormarima. Adekvatno odabrani ormari doprinijet će funkcionalnosti, ali i estetskom izgledu prostorije. Ormare iz naše ponude možete prilagoditi vašim potrebama, a isti će se uklopit u bilo koji prostor. Karakteriše ih stabilnost, izdržljivost i dizajn koji se prilagođava vašim zahtjevima.

Naši garderobni ormani su izrađeni od kvalitetnog čeličnog lima debljine 0,70 mm.  Varena konstrukcija ovih metalnih ormara obezbjeđuje:

– Stabilnost

– Visok nivo otpornosti na spoljašnje uticaje,

– Dobru nosivost

Obojeni su elektrostatičkim prahom. Ormari su opremljeni sakrivenim šarkama, šipkom za odjeću i sa po 2 police u modelima sa vratim, te  duplim zaključavanjem sa rotacionim vijkom za katanac. Vrata ormara su sa ventilacionim otvorima, a po potrebi i sa staklenim prozorčićem. Svaki je proizvod izrađen od ekološki prihvatljivog materijala, koji ne dopušta pojavu plijesnivih mrlja na dizajnu opreme.

Zbog navedenih performansi metalni garderobni ormari su idealni za opremanje medicinskih ustanova, sportskih svlačionica, proizvodnih pogona, kancelarija, školskih sala i kabineta.

Narudžbu za izradu garderobernih ormara možete izvršiti tako što ćete popuniti kontakt formu na linku  https://itd.ba/kontakt/, a mi ćemo vas kontaktirati u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +387 33 715 865 ili e-mail adresu info@itd.ba.

Podijeli sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp