KLEČEĆA STOLICA: SJEDENJE U KANCELARIJI PRETVORITE U UŽIVANJE

Radite kancelarijski posao i više sati dnevno provodite pred laptopom ili računarom? Vaš vrat i ramena su ukočeni ili vas boli donji dio leđa? Ako još i ne primjećujete fizički stres koje tijelo trpi zbog nepravilnog držanja i predugog sjedenja, posljedice ćete definitivno osjetiti kasnije. Klečeća stolica može biti idealno rješenje za vas. Proizvedena je tako da odgovara modernom dizajnu i zdravstvenom aspektu.

Način sjedenja na Klečećoj stolici poboljšava držanje tijela, daje pravilan položaj kičme, smanjuje bol u leđima, vratu i lumbalnom dijelu kičme, povećava bolju cirkulaciju i probavu, olakšava disanje, a kod trudnica smanjuje pritisak na matericu. 

Ukoliko ovu stolicu uporedimo s tradicionalnim stolicama, primijetit ćete da su veoma različite. Ovakvim načinom sjedenja karlica je pomjerena naprijed, a butine se nalaze ispod kukova. Potkoljenice obezbijeđuju drugu tačku kontakta, tako da tijelo ne klizi naprijed sa stolice. 

Tehničke karakteristike ove stolice su sljedeće:

  • Tapacirano sjedište u crnom štofu,
  • Gasni mehanizam za regulaciju visine,
  • PVC točkići fi. 50 mm. (opciono izbor točkića),
  • Izbor boja i materijala za tapaciranje,
  • Nosivost 110kg,
  • Garancija 2 godine,

Za sve stolice iz naše ponude nudimo garanciju i maksimalno poštivanje garantnih uslova. Osim toga svakako vam stojimo na raspolaganju za sve servisne zahtjeve kao i za svu opremu iz našeg asortimana.

Naručite Klečeću stolicu tako što ćete popuniti kontakt formu na linku https://itd.ba/kontakt/. Kontaktirat ćemo vas u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +387 33 715 865 ili e-mail adresu info@itd.ba.

Podijeli sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp