METALNI ORMARI: SAČUVAJTE SVE ŠTO VAM JE VAŽNO

Jeste li znali da su metalni ormari mnogo dužeg vijeka upotrebe od ormara melaminske  izrade? Kupujući metalne ormare kupujete kvalitetu i dugotrajnost, a naši ormari su upravo takvi. Proizvedeni od visoko kvalitetnog DKP lima u svjetlo sivoj boji – RAL 7035. Potom su ofarbani s elektrostatičkim obojenim prahom za presvlačenje i pečeni na temperaturi od 200 stepeni. Cijeli ovaj postupak čini ih otpornijim na ogrebotine.

Metalni ormari su neophodan dio kancelarija, proizvodnih hala, sportskh ustanova, arhiva, skladišta, recepcija, muzeja…Ovi ormari omogućavaju bolju organizaciju i obezbjeđuju lakše skladištenje dokumentacije, garderobe, arhivske građe, te niz drugih mogućnosti. S ovim ormarima imaćete potuni raspored i bolji prostor u kancelariji. Gdje god da ih smjestite otporni na vatru zbog čelika, tako da sve vaše važne informacije, dokumenti, garderoba, oprema i sl. će biti sigurni.

Metalni ormarići, bez obzira na njihovu svrhu, imaju niz prednosti:

  • trajnost – limeni elementi ormara ne boje se gotovo nikakvog vanjskog utjecaja i tako će trajati duže. Posebno dobri limeni modeli s dvoja vrata dokazali su se u prostorijama s visokom vlagom (bazeni, fitnes centri);
  • čvrstoća – limene police mogu izdržati velika opterećenja i ne boje se oštećenja;
  • otpornost na požar – ako ured ima sefove metalni ormarići za spremanje važnih papira mogu se ukloniti;
  • ekološka čistoća – proizvodnja limenih ormara ne uključuje površinsku obradu smolama ili drugim hemikalijama za učvršćivanje.

Narudžbu metalnih ormara možete izvršiti tako što ćete popuniti kontakt formu na linku  https://itd.ba/kontakt/. Kontaktirat ćemo vas u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +387 33 715 865 ili e-mail adresu info@itd.ba.

Podijeli sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp