O NAMA

HomeO NAMA

ITD D.O.O

DIGITAL & GREEN TECHNOLOGY

ITD d.o.o. je kompanija fokusirana na projekte digitalizacije i energetske efikasnosti. Digitalizacija i energetska efikasnost su temelj održivog razvoja poslovanja za savremene kompanije. ITD d.o.o. prepoznaje trendove da se prilike u biznisu ovog vremena nalaze u ove dvije potrebe savremenog društva. Uspješni poslovni modeli obogaćeni digitalnim i green tehnologijama postaju još uspješniji te se otvaraju daleko više mogućnosti za održivi razvoj poslovanja. Evropska unija je prepoznala i strateški orjentisala svoju ekonomiju u navedenim pravcima, te obezbjedila značajne subvencije, grantove i fondove kapitala za podršku digitalnoj i green ekonomiji te održivom razvoju. Kompanije i institucije iz Bosne i Hercegovine su u prilici da se priključe ovim procesima i razviju svoje poslovanje uvođenjenjem novih tehnologija te razmjenom znanja.
Stol 7
itd-smart-home

Bez obzira da li želite digitalizirati svoje poslovanje ili ostvariti uštede u potrošnji energije mi smo tu da vam ponudimo savjetovanje i opreme. ITD d.o.o. je partner na kojeg se možete osloniti. Sa više od 10 godina iskustva na tržištu Bosne i Hercegovine, te realizacijom niza složenih projekata pokazali smo da zajedno možemo raditi sa vama kako bi prilike koje nam se svima zajedno pružaju zajedno pretvarali u profit. Naše usluge obuhvataju najširi spektar savjetovanja klijenata iz oblasti digitalizacije i energetske efikasnosti. Naši konsultanti su stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u implementaciji projekata iz ovih oblasti, a naši globalni partneri imaju višedecenijsko iskustvo u isporukama rješenja iz oblasti digitalizacije, energetske efikasnosti i održivog razvoja. Pored usluga savjetovanja, nudimo vam i usluge implementacije projekata iz ovih oblasti u saradnji s našim provjernim lokalnim partnerima. Naša misija je da omogućimo našim klijentima dugoročan razvoj poslovanja uz maksimizaciju njihove profitabilnosti pružajući savjete iz oblasti uvođenja i implementacije poslovnih rješenja iz oblasti digitalizacije i energetske efikasnosti. Održiv razvoj vašeg poslovanja se temelji na digitalizaciji i energetskoj efikasnosti.

Da bi smo postigli navedeni cilj pored naših usluga savjetovanja preduzećima i institucijama nudimo isporuku:

Opreme i softvera za digitalizaciju poslovanja renomiranih svjetskih proizvođača;

Ekološki prihvatljive kancelarijske opreme i namještaja prilagođene vašim potrebama;

Smart led rasvjete i druge opreme namjenjenu pametnim gradovima te opreme za automatizaciju i upravljanje i smanjenje troškovima energije u vašim kancelarijskim prostorima;

Toplotnih pumpi, klima uređaja i druge opreme za energetski efikasno grijanje i hlađenje;

Ekološki prihvatljive materijale i energente za energetski učinkovito opremanje i održavanje enterijera poslovnih prostora;

Oni koji prepoznaju izazove i prilike savremenog doba su naši partneri. Spremni smo da zajedno sa njima rastemo i tražimo najbolje rješenja za njihove poslovanje. Oni žele do svakog poslovnog poteza više, žele savremena rješenja i agilan pristup u realizaciji projekata. Naše višegodišnje iskustvo, mreža konsultanata i maksimalna posvećenost klijentu su garancija da će se to sa nama i desiti.

ASORTIMAN

SMART OPREMA I SOFTVER

EKO KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ I OPREMA

SMART OFFICE & CITY

SMART GRIJANJE I HLAĐENJE

EKO MATERIJALI I ENERGENTI