RADNI AMBIJENT PO VAŠOJ ŽELJI

Trebate li ugodan radni ambijent koji će vašu svakodnevnicu učiniti produktivnijom? ITD vam nudi adekvatna rješenja za stvaranje ambijenta po vašoj želji. U ponudu je uključena garanciju i maksimalno poštivanje garantnih uslova.

Način na koji udovoljavamo vašim potrebama se odvija u nekoliko koraka. Saslušat ćemo vaš zahtjev, analizirati radne potrebe i poslovne procese na određenom prostoru koje imate, a zatim odgovoriti najoptimalnijim rješenjem u organizaciji prostora, kako kod kuće tako i u uredu. S obzirom na aktuelnu situaciju u kojoj je zastupljen rad od kuće, možemo vam ponuditi i adekvatna smart home/office  rješenja. Na osnovu nužne analize ponudit ćemo vam prijedlog plana optimizovane organizacije prostora i tek nakon nakon što nam potvrdite prijedlog plana organizacije pristupit ćemo dizajnerskom rješenju.

Odabir dekora, materijala, vrste namještaja, zelenila, slika, vrlo je važan korak, jer sve to utiče na stvaranje imidža firme i ambijenta u kojem će se zaposlenici najugodinje osjećati i biti najproduktivniji. U skladu s tim, u mogućnosti smo izraditi namještaj od različitih materijala, uz veliki izbora dekora i boja. Stolove, ormare, komodice izradit ćemo, također, po vašim mjerama i dekoru kojeg odaberete. Uz to nudimo vam i rješenja za smještanje i arhiviranje dokumentacije, a za one koji najveći dio dana provode u radnoj stolici pomoći ćemo pri odabiru najadekvatnijih modela za zdraviji i ugodniji rad. Razvijanje i proizvodnja stolica je napredovala i daje odlična ergonomska rješenja uz mogućnost individualne prilagodbe.

Naša priča se ne završava nakon samog opremanja prostora, mi smo tu za dugoročnu saradnju i konsalting u daljnjem razvoju radnih i tehnoloških procesa. Narudžbu za opremanje vašeg radnog prostora možete izvršiti tako što ćete popuniti kontakt formu na linku  https://itd.ba/kontakt/, a mi ćemo vas kontaktirati u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +387 33 715 865 ili e-mail adresu info@itd.ba.

Podijeli sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp