STOLOVI SA ELEKTRIČNIM PODEŠAVANJEM VISINE

Kancelarijski poslovi najčešće zahtijevaju višesatno sjedenje za računarom, što se može značajno odraziti i na zdravlje. Iako postoji preporuka da se nakon učestalog dužeg sjedenja napravi kratka pauza zbog cirkulacije krvi u tijelu, mnogi od nas tome ne pridaju pažnju. U ovakvim situacijama stol na električno podešavanje visine može biti pravo rješenje, jer vam daje mogućnost da jednim pritiskom na dugme iz sjedećeg položaja, nastavite raditi stojeći ili da jednostavno napravite prostora kako biste protegnuli noge ili opustili leđa, pri tome ne gubeći vrijeme na kratke pauze.

Stol sa električnim podešavanjem visine

Stol sa opcijom električnog podešavanja visine je opremljen snažnim elektromotorom pomoću kojega se podešava visina. Ovakav model vam omogućava da radni ambijent prilagodite svojim potrebama, odnosno da visinu stola podesite onako kako vama u datom momentu odgovara. Podešavanje ćete izvršiti jednostavnim pritiskom na dugme, bez potrebe da ustajete ili da se saginjete kako bi stol prilagodili željenoj visini/položaju. Program za upravljanje podešavanjima stola nudi opciju memorisanja 4 različite visine.

Narudžbu za izradu stolova sa električnim podešavanjem visine možete izvršiti tako što ćete popuniti kontakt formu na linku  https://itd.ba/kontakt/, a mi ćemo vas kontaktirati u što je moguće kraćem vremenskom periodu. Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona +387 33 715 865 ili e-mail adresu info@itd.ba.

Podijeli sa prijateljima:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp